Preview Mode Links will not work in preview mode

Ruvarpodden - en podd om längtan

Barnlöshet är mycket vanligare än man tror, även bland unga friska par, och många går igenom flera IVF-behandlingar och långa processer för att bli föräldrar. Här är en podd där vi, två tjejer i 30-årsåldern berättar om våra och våra mäns erfarenheter och känslor kring barnlängtan, barnlöshet, och IVF - och bjuder in kända som okända personer att göra samma sak.

Jan 25, 2018

Tobias Persson är ståuppkomiker och aktuell med föreställningen "man på prov" som handlar om tiden som ofrivilligt barnlös och om han och hans frus resa mot barn. I Podden pratar vi om hur det är att vara barnlös, att genomgå IVF och att bli deppig när man väl fått barn.


Jan 18, 2018

I veckans avsnitt pratar vi om att berätta eller inte berätta om IVF, hur har vi gjort, och hur kommer det sig att man väljer att berätta eller inte berätta att man genomgår barnlöshet och IVF behandlingar? Vi listar också de topp-10 sämsta kommentarerna vi fått när vi berättat om vår situation. 


Jan 11, 2018

Aldrig går väl tiden så långsamt som när man väntar på att mensen INTE ska komma när man fått ett embryo insatt - eller när man hoppas på att vara gravid. Det är inte ovanligt att man känner efter extra mycket och hittar olika symptom, som kanske inte ens finns på riktigt (?)


Jan 4, 2018

Hur laddar man om när man haft ett dåligt år med misslyckade IVF? Och finns det något nyårslöfte som ökar chansen att bli gravid?