Preview Mode Links will not work in preview mode

Ruvarpodden - en podd om längtan

Barnlöshet är mycket vanligare än man tror, även bland unga friska par, och många går igenom flera IVF-behandlingar och långa processer för att bli föräldrar. Här är en podd där vi, två tjejer i 30-årsåldern berättar om våra och våra mäns erfarenheter och känslor kring barnlängtan, barnlöshet, och IVF - och bjuder in kända som okända personer att göra samma sak.

Feb 22, 2018

Det är ett mirakel varenda gång ett barn blir till - inte bara för oss som försökt bli med barn länge. Det är väldigt mycket saker som ska stämma i kroppen och som måste klaffa för att det ska fungera, men vad vet vi egentligen om våra kroppar och var har vi fått lära oss det? 


Feb 15, 2018

Vi kommer exempelvis prata om hur man samlar ny kraft efter misslyckade IVF-försök och hur våra relationer till våra respektive har påverkats. 


Feb 8, 2018

I dagens avsnitt gästar Elin oss. Elin är IVF-sjuksköterska på en IVF-klinik och var en av dem som hade hand om oss när vi genomgick våra behandlingar. Elin har själv genomgått IVF, vilket gör att vi har massor att fråga henne om! Ber om ursäkt för dåligt ljud i början - vi flaxade lite för mycket med...


Feb 1, 2018

När man genomgår IVF eller försöker bli med barn är mensen det värsta man vet - för det innebär att det inte blev någon bebis den här månaden heller.