Preview Mode Links will not work in preview mode

Ruvarpodden - en podd om längtan

Barnlöshet är mycket vanligare än man tror, även bland unga friska par, och många går igenom flera IVF-behandlingar och långa processer för att bli föräldrar. Här är en podd där vi, två tjejer i 30-årsåldern berättar om våra och våra mäns erfarenheter och känslor kring barnlängtan, barnlöshet, och IVF - och bjuder in kända som okända personer att göra samma sak.

Mar 29, 2018

Klara Zimmergren är  känd som komiker, programledare och manusförfattare. Klara har skrivit boken "Längtan bor i mina steg" och berättar i det här avsnittet av Ruvarpodden hur hon och hennes dåvarande man tillslut fick bli föräldrar.


Mar 22, 2018

I det här avsnittet pratar vi om hur man kan stötta och visa att man bryr sig om en kollega, vän eller familjemedlem som genomgår barnlöshet. 


Mar 15, 2018

I det här avsnittet ger vi tips på saker att göra för att underlätta de jobbiga ruvardagarna lite grann. Vi pratar som vanligt även om känslor och själslig (o)ro. 


Mar 8, 2018

När man provat att göra IVF och inte lyckats är det vanligt att man under nästa försök ändrar dosering av mediciner, protokoll eller liknande. I det här avsnittet berättar vi om hur båda våras andra IVF försök gick till. 


Mar 1, 2018

Anna Mannheimer är komiker, programledare, skådespelare och poddare och gästar podden i dagens avsnitt för att prata om hur hennes barnlängtan började och hur det gick till när hon och Peter blev föräldrar till Olga.