Preview Mode Links will not work in preview mode

Ruvarpodden - en podd om längtan

Barnlöshet är mycket vanligare än man tror, även bland unga friska par, och många går igenom flera IVF-behandlingar och långa processer för att bli föräldrar. Här är en podd där vi, två tjejer i 30-årsåldern berättar om våra och våra mäns erfarenheter och känslor kring barnlängtan, barnlöshet, och IVF - och bjuder in kända som okända personer att göra samma sak.

Sep 27, 2018

Det är få ämnen vi får så mycket mail om som vänskap. Ni lyssnare frågar om alla de fula känslorna man känner när ens nära vänner blir gravida? Och hur hanterar man när vännerna sakta försvinner under ens ofrivillig-barnlöshetstid? Det och annat som rör ämnet vänskap pratar vi om i det här...


Sep 20, 2018

I veckans avsnitt låter vi tankarna flöda fritt och pratar dåtid, nutid och framtid om barnlöshet och IVF. Vi pratar en del om vårt föräldraskap och om syskontankar, så vi slänger in en liten varning till lyssnare som kan tycka detta är jobbigt. 


Sep 13, 2018

Ibland blir det ju så. Saker blir inte som man tänkt sig. Vad händer om vi aldrig kommer få barn? 

Veckans gäst, härliga Pia Johansson, berättar om exakt detta. När det helt enkelt inte blir några barn - och hur bra livet kan bli ändå. 

 

Pia är bland annat skådespelare, föreläsare, radio...


Sep 6, 2018

Vår lyssnargäst Frida berättar i veckans avsnitt om sin och sin partners resa mot barn och om när hon fick utomkvedshavandeskap.